Wie zijn wij ?

Waarom  KIKA:

Het verhaal van mijn zus Bianca ……….

Het begon allemaal op 26 Augustus 2002 ik (Bianca) hoogzwanger s’avonds bevallen van kerngezonde zoon althans dat dachten we maar helaas deze roze wolk wat het moest zijn was snel heel snel verdwenen,Roy was een wat zwaardere baby waarbij ze extra glucose onderzoek doen omdat dat vaak te laag is dan en dat was het geval de kinderarts kwam erbij en deed nog wat extra onderzoek en voelde een bobbel diep in zijn buikje je moeder gevoel zegt gelijk dit is mis.! Ze konden hier bij ons in het ziekenhuis niet goed zien wat het precies was dus moesten we de andere dag voor uitgebreide echo’s naar het Sophia Kinderziekenhuis en ja daar werd na de echo’s bevestigd waar wij bang zo bang voor waren Roy had een Neuroblastoom Tumor.

Nou ik kan je vertellen je wereld stort compleet in maar je moet verder hoe dan ook na vele gesprekken word na twee weken een eerste operatie gedaan waarbij een botboring word gedaan er is een stukje tumor weggehaald en een Port á Cath geplaatst,daarna is er nog een MBI scan gedaan en gelukkig er waren geen uitzaaiingen.Er werd kort daarna gestart met chemokuren dat zou een half jaar duren 6 zware kuren en o wat heeft Roy zich daar gelukkig goed doorheen geslagen je leeft op een automatische piloot en niets is zeker.Na 4 kuren was de tumor flink geslonken maar ze wilde dat het nog wat meer zou doen dus kreeg nog 2 kuren maar dan een ander soort chemo de tumor was eigenlijk een mooie bal op zich maar door de ander kuren is hij om allerlei slagaderen gaan zitten wat dus eigenlijk absoluut niet goed was na overleg besloten de artsen toch om te gaan opereren maar na een gesprek met de chirurg werden we wel flink met ons neus op de feiten gedrukt dit zou een operatie worden van erop of eronder.!!!! Vrijdag 14 februari was de dag van de operatie s’morgens om zeven uur heb ik Roy naar de OK gebracht en dan begint een dag die je niet mee wil maken verschrikkelijk zo’n klein onschuldig mannetje geef je over aan vreemden en misschien zie je hem niet meer terug s’middags om 16.30 kwam eindelijk de chirurg vertellen dat de operatie erop zat en dat het super goed was gegaan en dat microscopisch gezien alles verwijderd was …nou ik kon hem wel zoenen wat was dat een mooi bericht de chirurg vertelde ons ook dat we de arts in het ziekenhuis echt dankbaar mogen zijn dat hij nog wat onderzoek deed en goed in zijn buik voelde ze snapten in het Sophia niet dat hij het had gevoeld en hadden op dat moment echt een engeltje op onze schouder Roy had als dit niet ontdekt had geweest geen 3 jaar geworden.!!!!! We zijn daarna nog maanden voor scans , echo’s en nacontrolles geweest maar ik mag jullie zeggen alles gaat super en Roy is inmiddels 15 jaar en daarom deze Kika dag het geld is zo hard nodig voor onderzoek enz….dus lieve mensen steun deze mooie organisatie en DONEER voor KIKA.!!!!
Groetjes Bianca.

Wie zijn wij:

Jim & Danielle De Bolster

Danielle is eigenaresse van Ruitershop Stal Bolsterbos en wordt ondersteund door haar man Jim. Samen hebben zij “KiKaDaY” bedacht.

Wij wilden iets voor het goede doel organiseren en kwamen al snel bij het Kika kinderkankerfonds terecht, dit doordat mijn neefje helaas met deze ellendige ziekte te maken heeft gehad.

Dit alleen organiseren is onmogelijk maar gelukkig hebben we veel vrijwilligers en een leuk team om deze dag tot een succes te brengen.

Bianca Kornet

Ik ben de zus van Danielle en toen ik van dit idee hoorde zei ik al gelijk dat ik mee wilden helpen. Mijn jongste zoon is geboren met een zeldzame tumor en is gelukkig nu 15 jaar later kerngezond.

De onderzoeken die gedaan moeten worden kosten heel veel geld en er is ook nog zoveel meer nodig. Samen gaan we er voor !

Judith Oostdijk-Wagenaar

Ik ben Judith en ook al vanaf de eerste editie mede-organisator bij KikaDay. Ook dit jaar ben ik er weer bij om het tot een groot succes te brengen. Er kruipt veel tijd in maar zou het voor geen goud willen missen.

Cindy Walschots