Workshop met Joker

Seth van Elewout en Sophie Zwager komen de hele dag workshops geven met Joker en de opbrengst is voor het kinderkankerfonds.

Schrijf je in en test, verbeter je eigen balans en houding om bewuster op je paard te zitten. Inschrijven is niet verplicht maar voor zeker te zijn van een plaats is het niet onverstandig.

Prijs: 10€ p.p (volledige opbrengst voor KIKA)

Duur: 20minuten

Inschrijven via onderstaand formulier


Wat doet Joker?
Op Joker ben jij degene die de bewegingen aanstuurd. Hierdoor ga jij leren om met de gangen van jouw eigen paard mee te gaan bewegen. Hij werkt niet elektrisch, maar mechanisch waardoor je bewegingen gaat voelen die realistisch zijn aan de bewegingen van een echt paard. Maak jij de juiste bewegingen, heb je ritme, een fijne motoriek, een lage ademhaling, zit je in balans, gebruik je je botten met behulp van juist spiergebruik, heb je een goede verbinding van schouder naar ellenboog via je polsen/handen naar het bit, dan zal dit paard gehoorzaam elke gang exact simuleren. Maar zit je te veel achter- of voorover, maak je je rug hol, druk je je hakken naar beneden, heb je je handen ongelijk, zit je te veel op 1 kant, spanning op je kaken enz. dan krijg je dit paard niet ritmisch aan de praat. Hij houdt je dus echt een spiegel voor, waar jouw ongemakken en beperkingen zitten.

<